Powered By Blogger

söndag 2 mars 2014

Slö söndag #Blogg100

002.
Jag har antagit utmaningen att blogga hundra dagar. Ingen större utmaning kan tyckas, då jag skriver något praktiskt taget varje dag redan. Undrar om jag kommer skriva annorlunda eller kanske rent av få skrivkramp på grund av prestationsångest?

Vi fortsätter på temat "slö och slapp" helg. Fast egentligen har vi bara lyckats vrida dygnet lite...
För säkerhets skull ställde jag faktiskt klockan när vi gick till kojs inatt. Vaknade 10 minuter innan larmet gick igång. Bra jobbat!

Mannen fick ta plats i köket idag och lagade brunch medan jag duschade.
Hade tänkt att fånga en geocache eller två idag, men sparar dem till en annan dag, när solen skiner. Ja, jag vet, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder... Men jag gillar inte regn, så jag "görsomhelst" och inväntar finväder.
Det finns fler konserter på dvd här inne i stugvärmen samt ett eller annat TV-program som vi har missat att se. "Jills veranda" med gästen Christian Gidlund, till exempel, rekommenderat av flera vänner.

Matlistan för veckan är i grova drag klar och enligt mina beräkningar ska jag inte behöva handla något förrän på onsdag eller torsdag.

Idag blir det enklast tänkbara mat. "Buffalo Chickenwings" och sallad. Jag kan tänka mig lite ost och kex senare på kvällen också...

Ha en fin dag, vad du än gör och var rädd om dig och andra!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar